Scoala Gimnaziala "Elena Doamna" Tecuci

ERASMUS+ 2019-2021
Under the same blue sky


Proiecte Erasmus+ pe FacebookSUMAR ACTIVITATI

Personalul școlii a participat in data de 10.10.2019 - Erasmus Days - la lansarea proiectului care a avut loc in CDI-ul școlii - Sala Erasmus.

In perioada 2- 6 octombrie 2019, 2 profesori au participat la mobilitatea LTT in Turcia unde s-au discutat activitatile proiectului, rezultatele si modalitatile de colaborare intre elevi.

In luna noiembrie elevii din ciclul gimnazial au participat la competitia de video pentru prezentarea scolii, au realizat fotografii si scurte filmari in școală și le-au folosit in crearea filmului de prezentare al școlii care a fost publicat publicat pe site-urile proiectului.

In luna noiembrie elevii din clasele V- VIII au realizat desene pe tema proiectului astronomies i traditii . A fost realizata o expozitie in scoala. Concursul logo proiectului a avut o etapa pe scoala si o etapa international. Votarea international a logo-ului castigator la nivelul proiectului a avut loc la inceputul lunii decembrie.

Elevii coordonati de prof de geografie au realizat un dictionar bilingv roman englez cu termini astronomici si desenele aferente.

A fost implementata procedura de selectie a elevilor din invatamantul gimnaziala pentru Mobilitatea LTT din Lituania din luna ianuarie, 6 elevi si 3 profesori vor participa la aceasta intalnire.


ANUNȚ DE SELECȚIE ELEVI PARTICIPANTI

la mobilitatea transnațională din perioada 27-31 Ianuarie 2020, din Lituania, desfășurată în cadrul proiectului ERASMUS + . Sus